nattcup

 • Skrevet av 28.okt.2011 klokken 15:58 i Vurderinger
 • Skrevet av Navnet ditt

Vi begge reiser på nattcup om noen få strakser, på sånn konfirmasjons ting. Blir bra og spille fotball på natta, haha! Men har egentlig ikkje tid til å blogge, så vi må stikke å pakke ferdig, vi snakkest i morgen! 


Blir leving av godteri og energidrikk i natt da! Gleder meg masse♥

Er du konfirmant i år?

 

-Malene og Tora

Blogger jeg leser til vanlig

 • Skrevet av 13.okt.2011 klokken 10:31 i Vurderinger
 • Skrevet av Navnet ditt

Trykk på bildene for å komme til bloggen.


Erica Kvam, Favoritt bloggen min♥ hun er sykt flink til å blogge, og så er hun sykt pen! Bare elsker alt hun gjør, stilen og håret hennes spessielt! Hun blogger om ting som innteresserer meg iallefall! Så er hun flink til å ha videoer, innkjøp og outfits!


Eileen, hun blogger veldig bra! Er ikke lenge siden jeg fant bloggen hennes, men elsker den allerede! Veldig flink til å lage headerer!


Anna Edwin, kjempe flink blogger, vet ikke hvorfor jeg leser den, men hun er bare så flink til å skrive og alt!


Sophie Elise, blogger om jenteting, som hår, brunfarge og utseende. Hun har humor i bloggen, så derfor liker jeg å lese den, Hun er ikke helt som alle andre bloggere, og det liker jeg.


Så må jeg ikke glømme Sølvi og Dina, kuleste folka som finst! Dem er så morsomme, og blogger kjeempe bra! Digger bloggen deira og selfølgelig dei to!

Leser du noen av dei samme bloggene?

Tora

vurdering av ehogms og cwg

 • Skrevet av 21.aug.2011 klokken 21:30 i Vurderinger
 • Skrevet av Navnet ditt

www.ehogms.blogg.no

INNLEGGInnlegga er bra, verken for lite eller for masse. Dere kan godt gjør det litt meir spennande sånn at dere fenger leseren.

karakter: 5

BILDER: Dere har bra med bilder, og det er bra. Bra er det og visst dere har bilder i hvert innlegg!: Det er bra bilder dere legger ut, og ikkje er di utydelige, noe som gir et stort pluss. Dere legger ut interesange bilder som handler om temaet dere skriver om. Det hadde vert fint om dere har lik størrelse på alle bildene dere legger ut!

5+

DESIGN: Dere har eit gratis design,  men det er veldig fint det dere har. Dere har ikkje bilde av dere selv på sidemenyen, noe dere skulle hatt. Men designet er ryddig og passer alt.

karakter: 4

HEADER: Dere har headeren som hører til designet. Bedre hadde det vert om dere hadde laget en selv, som passer designet og ha et bilde av dere selv. Men det er ikkje masse rot på headeren.

karakter : 3+

HEILE BLOGGEN: Det er gratisdesign dere bruker, men fint er det. Dere har lite oufit, filmer osv på bloggen, noe som hadde vert kjekt om dere hadde hatt. Dere burde hatt litt ''leker'' på bloggen fks Vurderinger elns. Dere blogger lite, hadde vert fint om dere hadde blogget en-to innlegg hver dag.

karakter: 4

Karakter i alt : 4+

 

http://amali3a.blogg.no/INNLEGG: Du skriver veldig bra, og lite skrivefeil. Bilder i nesten hvert innlegg, noe du burde hatt i hvert. Men bra du har bilder. Om du ikkje har noen, kan du bare legge ut ett random. Du skriver litt lite i innlegga, litt mer skader ikke.

karakter: 5

BILDER: Du har bra med bilder, og lite utydelige og bra kvailtet på di fleste. 

Karakter: 5

DESIGN: Designet passer bra til headeren, det er bra! Sidemeny er viktig. Hadde vert fint om det hadde vert litt ''farger'', ikke bare grått hvitt.

Karakter: 4

HEADER: Headeren er kjempefin. Bra du har kun bloggnavn og navn og ikke mye rot. Den passer til resten av bloggen.

Karakter : 6

HEILE BLOGGEN: Du har fint design, skriver bra, bilder osv. Lite med videoer er det å finne, men det skal ikkje eg klage over:). Hadde vert fint om det fenger leserene litt, med aktiveter, outfits, videoer og alt den slags. Hadde vert fint om du skriver en-to innlegg hver dag.

karakter : 4

Karakter i alt : 4+

Håper ikkje eg var for streng. Hva syns du?

Har vert i stallen i heile dag. Kan legge ut bilder fra veka i morra. Hærlig var det og ri Camira igjen, etter å vært halt.
Lillebroren min maser på dataen no, så vi snakkest i morra.-Malene

slutter av vurderingen av i morra kveld

 • Skrevet av 16.aug.2011 klokken 21:49 i Vurderinger
 • Skrevet av Navnet ditt

Jeg slutter vurderingen i morra kveld siden eg har så dårlig tid no. Ser Grey's no, så må eg rette håret også legge meg. Det vil si at det er fortsatt lov å melde seg på.


Converse! loveit<3 //privat''

Du kan melde deg på på dette innlegget også!

- Malene

vil du bli vurdert ?

 • Skrevet av 15.aug.2011 klokken 23:04 i Vurderinger
 • Skrevet av Navnet ditt

Tenkte å ha en liten vurdering no, siden det er lenge siden eg har hatt det.

Eg vurderer to stykker, og håper ikke dere blir ''såra'' visst det er noe eg sier negativt på. Enkelt og grett. Men det gir jo deg tips til ka du gjerne på ''fikse'' litt på? Verre er det ikkje!

Fristen er til i morra kveld, da eg då trekker to stykker, og eg trekker vinnerene helt tilfeldig og kommentera visst det er blitt deg så du vet om det.


Og da er det bare å melde seg på ! Lykke til.

PS : DET ER VIKTIG AT EG HAR BLOGGADRESSA DI!!


- Malene


 

Vurdering av grillkryddar.blogg.no

 • Skrevet av 06.jun.2011 klokken 14:43 i Vurderinger
 • Skrevet av Navnet ditt

Konkurranse vi hadde, 'hvilken kjendis er dette'', var det Ida og Karoline som vant.  Så her er en vurdering av di.

 

www.grillkryddar.blogg.no

 

Innlegg: Innlegga er ganske bra, skriver verken for masse eller lite. Og dere skriver bra. Dere har ingen skrivefeil som eg kan se.

Karakter : 5+

Bilder: Dere har bilder i hvert innlegg, og det gir eit stort pluss. Dere har tydelige bilder, vi kan ikkje se at ett eneste bilde er utydelig. Kjempe bra.

Karakter : 6

Design : Vi liker designet deres veldig godt. Det er ryddig og passer bra til headeren og alt annet. 

Karakter : 5

Header : Headeren deres er kjempefin, og passer bra til designet dere har. Det er bra dere har bloggnavn og navn på den, og ikkje masse rot.

Karakter : 6

Heile bloggen : Bloggen deres er bra, og dere har mange videoer og bilder, som da er bra. Dere har en aktiv blogg, og blogger nesten kvar dag. Dere har bra med outfits og andre leker på bloggen. Dere har den ''bla tingen'' i hjørnet på bloggen, som da ser veldig bra ut. Det som dere skulle endret på, er at dere burde ha eit bilde av dere på siden, i rammen. Og over headeren er det hvit skrift, det samme som designet, og det viser ikke. Dere burde fikse på det.

Karakter : 5-

Karakter i alt ; 5+

Stå på videre! 

 

 

-Toraogmalene


Vurderingen avsluttes på søndag

 • Skrevet av 11.mar.2011 klokken 22:18 i Vurderinger
 • Skrevet av Navnet ditt

I morra slutter vi vurderingen og vi velger ut tre stykker. Du har fortsatt sjansen MELD DEG PÅ LENGER HER!!

Lykke til, og takk til alle som er med.
Les mer i arkivet » Oktober 2011 » September 2011 » August 2011

Vi er to jenter på 14, og heter Tora og Malene. På denne bloggen kommer vi til å blogge om alt, så håper dere vil følgje bloggen. Alle bildene vi legger ut, er som oftes tatt av oss. Vi godtar alle venneforespørsler og kommenterer alltid tilbake!
Legg oss til som vennKategorier

antrekk / April 2011 / Bilder / Blogg / Innkjøp / klær hår sko sminke / Knappmeny / konkuranser / musikk / nam..mat / Oktober 2011 / Oppskrifter / Outfit`s / Skulen / sleepover / Tips / Utfordring / Videoer / Vurderinger /

Arkiv

Oktober 2011 / September 2011 / August 2011 / Juli 2011 / Juni 2011 / Mai 2011 / April 2011 / Mars 2011 / Februar 2011 / Januar 2011 / Desember 2010 /

Mine favoritter

Therese Charlotte / Sophie Elise / Erica / Andrea Badendyck / Sølvi og Dina /
Laget av Junebjordal.blogg.no♥
hits