Bloggpause

 • Skrevet av 22.jun.2011 klokken 22:30 i Blogg
 • Skrevet av Navnet ditt

Vi har bestemt for å ha en laaaang bloggpause, fordi vi ikkje gidder og blogge, og ikkje veit om ka. Så vi har vertfall pause heile sommerferien, for da er det masse og gjør. Så får vi se ka vi gjør etter det, om vi slette bloggen eller bare lat den ligge visst vi vil begynne og blogge en anna gang. 

Men vi ønsker alle en fin og deilig sommerferie!Hva synest du vi burde? 

Snakkest ;*

 

-Maleneogtora

SORRY, SORRY, SORRY

 • Skrevet av 19.jun.2011 klokken 19:19 i Blogg
 • Skrevet av Navnet ditt

Vi har ikkje vert flinke på å blogge i det siste, vi beklager masse for det. Men vi har egentlig mista litt av blogglysta vår, vi veit liksom ikkje ka vi skal blogge om, og att vi ikkje gidder å blogge. Men den egentlige grunnen er at vi ikkje har hatt så mye tid, fordi det har vert sildeborg tivoli i helga, og bursdag.


No skal eg en liten tur opp til Johannes før eg legger meg. Har vert våken i heile natt. Så skal eg legge meg, så skal eg og Tora tidlig opp i morra, så reiser vi til Førde! Gleder meg!

 

Vi snakkest i morgen!

-Malene

Sommerferie, sol og varme, i'm in love

 • Skrevet av 17.jun.2011 klokken 12:14 i Blogg
 • Skrevet av Navnet ditt

No har eg besøk av Siren, og sitter no bare å høre på randome sanga vi finner på youtube.
Idag var det bare en kort avslutning på skulen, som da var ganske trist og gøy, med tanken på at vi har ferie i 2 heile måna! Vi mista jo dei to beste og snillaste lærerane vi hadde, Nina og Thomas. Det var egentlig ganske trist. Da Thomas holdt tale om oss, og sa vi var verdens beste gjeng og klasse, og karakterane var bra osv, så blei eg enda litt meir lei, men det gjikk no bra. Også Nina, engelsklæreren og kontaktlæreren vår, begynne for det nye åttende-klasse trinnet til neste år. Så fikk vi igjen karakter bøkene. Eg trudde eg skulle gå ned i snitt, men eg gjikk faktisk opp. Ifjord hadde eg 3.4 og i år 3.5! haha, 0.1 meire da, men uansett. Eg blei glad!! Så fekk vi gå litt før halv elleve, så tok vi bussen heim 11. 

8D - 9D ♥ 

Seinare idag blir det Sildebord, og tivoli, også bursdag i morra og kanskje Førde på Mandag. Blir tidenes helg på leeenge!!! Gleda meg villt !


hecka mobilen min!


Okeida, der ikkje akkuratt sol og varme her da, men vi overleve, og håper det snart kommer! 

Vi snakkest !

-Malene


 

Har dere noen sangtips ?

 • Skrevet av 16.jun.2011 klokken 16:25 i Tips
 • Skrevet av Navnet ditt

Sorry for at vi ikkje har blogga så masse i det siste, men vi skal skjerpe oss totalt. Snart skal eg, Tora og Inger ned å bade.

No er det bare en skoledag til det er sommerferie, og gjett om eg gleder meg! Sommerferie, sildebord, tivoli, overnattingsbursdag. Det blir jo tidenes helg på evigheter.

Men har dere sangtips? eg har nettopp fått ny mobil, og holder på å laste ned musikk. Sangtips?Malene


Nytt bilde på, hvilken kjendis er dette?

 • Skrevet av 10.jun.2011 klokken 23:48 i konkuranser
 • Skrevet av Navnet ditt

Siden ingen klarte å gjette hvem denne kjendisen på bildet under er, lager vi et nytt.

Her er kjendisen fra forje runde;
som da var.............Christina Perriog her er det nye bildet. Hvilken kjendis er dette?
Premien er; 5 kommentarer, linking i 3 innlegg, og fast leser i ei uke.

Siden Malene no er i Molde i brullup i helga, uten internett, er det litt vanskelig for ho å blogge. Så trur nok ikkje det kommer til å bli så masse bloggen fra ho denne helga, sikkert ikkje fra meg heller. Fra lørdag-søndag, er eg opptatt heile tida, men på mandag blir det blogging fra oss begge.

I dag skulle vi vise fram de vi hadde gjort på og lese foredrag om vår utdanningsveke. Gjengen fra design og håndtverk gjengen lagde klær. Og Emma trengte en modell til å vise fram det ho hadde laga, og når ho spurte meg sa eg ja med en gang. Ho hadde laga en kjempe fin jumpsuit som passa perfekt, kommer sikkert bilde seinare, Vi viste fram klærna på catwalk forran heile 8ende og nokken fra 10ende som sneik seg inn og såg på.

Men godnatt.

Tora Angell-Jacobsen

Rydding og pakking på G !

 • Skrevet av 09.jun.2011 klokken 14:38 i Blogg
 • Skrevet av Navnet ditt

No skal eg ut og rydde ut alle tingene i teltet, alle teppene osv til mamma henter meg da hun er ferdig på jobb. Eg håper eg kan bade i boblebadet også. Så skal eg sjekke om den nye mobilen min er komt, er så lei av den herpa telefonen eg har no, bare eg mista den i bakken, blir den delt i 6 deler, og tastene funker så vidt, pluss eg ikkje har deksel på det. 

Det blir ikkje så mye blogging på meg i helga, fordi at eg reiser til Molde i morra i bryllup til tanta mi. Så tar jo det seks timer å kjøre her ifra Florø. Kanskje eg får låne mobilt breibånd av broren min, for det nemlig ikkje internett der oppe hellet, og det er jo mitt på bondelandet.


Snakkest senere♥

 

-Malene

Stress på g

 • Skrevet av 09.jun.2011 klokken 14:36 i Blogg
 • Skrevet av Navnet ditt

I dag har idrettsgruppa fri, altså mi gruppe. Det er litt kjipt, for i dag kom 7ende klasse på besøk på ungdomsskulen.

No blir det stress heilt fram til mandag, i dag er det fotballkamp, imårra brullup,lørdag brullup, og på søndag sonelagsturnering i Sandane. Då må eg stå opp tidlig, vi skal reise kl 08.00 om morningen..

Forgje søndag tok vi lagbilde med dei nye draktene, sånn blei det ;Eg er 3 på øverste rad fra høgre.

Tora Angell-Jacobsen

Deilig med fri

 • Skrevet av 08.jun.2011 klokken 09:25 i Blogg
 • Skrevet av Navnet ditt

Ahh, det er deilig med fri fra skolen fordi vi har sånn UTV uke. Eg har valgt Naturbruk, og faktisk er det utrolig chill. Tirsdag laga vi mat, pizza, smoothie, kake osv. Idag har vi hjemmearbeid på dataen, sånn derre karriereperm greie vi skal jobbe med. Vet egentlig ikke nøyaktig hva det er, men det er isåfall skulearbeid. Siren og Anja kommer bort seninare, så lager vi kanskje Oreomilkshake senere. No skal eg gå å stelle meg, ser helt forferdig ut om morningen.Da stikker eg og steller meg, og lager meg noe mat før jentene kommer. Cya♥

 

-Malene


Teltkos med Dina

 • Skrevet av 07.jun.2011 klokken 22:24 i Blogg
 • Skrevet av Navnet ditt

Inatt skal Dina sove over her, og vi skal sove i telt. Vi skal snart  film, med fullt telt med godteri, tepper og snacks! Vi lager kanskje videoblogg seinare og. 

Da er Dina blitt sjukt hyper og begynt med dissa rare latterane sine igjen!! Eg ler bare eg høre på. Men da får vi sette igang med å se film før det blir seinare.

 

-Malene''Hvilken kjendis er dette?'' - Konkurranse

 • Skrevet av 06.jun.2011 klokken 23:13 i konkuranser
 • Skrevet av Navnet ditt

Da er det eit nytt bilder fra ''hvilken kjendis er dette''. Og Denne uken kommer dette bilde ;

, hvem er dette?

Premien er 5 komentarer og linking i innlegg i to dager!

 

-Toraogmalene


Les mer i arkivet » September 2011 » August 2011 » Juli 2011

Vi er to jenter på 14, og heter Tora og Malene. På denne bloggen kommer vi til å blogge om alt, så håper dere vil følgje bloggen. Alle bildene vi legger ut, er som oftes tatt av oss. Vi godtar alle venneforespørsler og kommenterer alltid tilbake!
Legg oss til som vennKategorier

April 2011 / Blogg / Innkjøp / Knappmeny / konkuranser / Oppskrifter / Outfit`s / Tips / Utfordring / Videoer / Vurderinger /

Arkiv

September 2011 / August 2011 / Juli 2011 / Juni 2011 / Mai 2011 / April 2011 / Mars 2011 / Februar 2011 / Januar 2011 / Desember 2010 /

Mine favoritter

Therese Charlotte / Sophie Elise / Erica / Andrea Badendyck / Sølvi og Dina /
Laget av Junebjordal.blogg.no♥
hits