Stevne

 • Skrevet av 30.jan.2011 klokken 16:56 i Blogg
 • Skrevet av Navnet ditt

For ca en time siden kom eg heim fra stevne, og det gjekk no litt bra, og litt gale. Glømte meg litt på slutten, så trava litt lenger en det eg skulle. Men fikk no 64% og fornøyd med det. Det eg har fått på di andre stevnene og.

 
Blir eit lite innlegg idag, har ikkje tid. Og sorry for at eg ikkje har blogga i det siste, men har hatt veldig dårlig tid.
Melodi grand prix

 • Skrevet av 22.jan.2011 klokken 23:14 i Blogg
 • Skrevet av Navnet ditt

Har nettopp komt heim fra en fantastisk opplevelse! Mgp, i den lille iddrettshallen vår. Det var heilt utrulig laga til, og stemninga der var topp!

Dei bildene eg tok blei ikkje så bra kvalitet på, men legger dei ut alikavell :
Ha en fin kveld!


_________________________________________________________________________________________

Godnatt til alle sammen!

Resultatet av hårfargen

 • Skrevet av 20.jan.2011 klokken 20:42 i Blogg
 • Skrevet av Navnet ditt

For to daga sida, farga eg håret, og sånn blei resultatet ;

FØRETTERMå si eg er litt fornøyd, men ble litt misslykka og.

 

Hahah, dere må få høre at i dag tidlig forsov eg meg. til 09:30. da bussen komme?? Eg stressa som F!  Hadde det ikke vert for at Tora ringte meg. Men da sprang eg på skolen uten å ha stelt meg.. Haha, ja, sånn går det når alarmen ringet og ikke gidder å legge den på nattbordet igjen, å bare la den ligge i senga under dyna. Ikkje rart eg hørte den! Men eg RAKK bussen faktisk !

 

Men no stakk eg å laga meg mat : )

PS : Bloggen kan se litt rotette ut, fordi vi fikser den litt ! :)
 

spørsmålsrunde

 • Skrevet av 20.jan.2011 klokken 17:09 i Blogg
 • Skrevet av Navnet ditt

No tenkte vi at vi skal ha en spørsmålsrunde, og det er eg lov å spørre om alt. Spørsmålsunden blir lagt ut på videoblogg om det blir rundt 20 spørsmål.

Ha ein fin dag !

 
BILDE - SVARTKVITT

 • Skrevet av 16.jan.2011 klokken 00:22 i Blogg
 • Skrevet av Navnet ditt- Synest ? : )


 

No sitter eg her og kjeder meg etter en hærlig kveld med jentene mine og guttenmin!  Har sett litt American Pie helt til den begynte og hakke, og da ble det The Grudge 2.. Må si den var kveppen og litt skummel. Men det er så koslig når man ser skrekkfilmer med venner, alltid hyling og skriking! Ja, vi drakk brus i tillegg da.

 

I morra skal eg i stallen til bestaste Mira og Camira, med Siren, samme som idag.


Meg og Camira ♥                                         Meg og Mira ♥
OG må bare si GRATULERER MED DAGEN TIL MARTE, kooooose deg masse jm! ;*


Kjemp glad i deg ♥♥♥

 

Ha en fin kveld videre, søte dere! ♥

 
MALENE

 • Skrevet av 08.jan.2011 klokken 10:21 i Blogg
 • Skrevet av Navnet ditt

Navnet: eg fikk navnet mitt av min mamma, som da kom på navnet mitt, og pappa var enig, og det blei då Malene. Heile navnet mitt er Malene Årebrot stokke. Stokke heiter min pappa til etternavn, og har arvet det etter han som da er helt vanlig for di fleste ungene. Eg, søskene mine og pappa er dei som bur her fra den familien, og resten bur vell som regel i Molde og utenfor der. Årebrot heiter mamma til etternavn og har arvet det etter hun, og den slekta er egentlig litt spredd rundt om i Norge, men ikkje så veldig langt unna. Eg har slekt helt oppe i Rørvik, til Ålesund til Sandane til Florø. Di fleste bur vell her i Florø

hjembyen min, Florø: Altså her eg bur, er verdens søtaste by, og en helt topp by. Eg har som regel alle vennene mine her, men noen fra andre byer også. Eg elsker Florø, og stortrivast her på skolen og heime. Naturen er nydelig, og sjøen. Vi har fine turterreng og nydelig utsikt. Byen er ikkje stor, og går 10min - 15min og kjøre på andre siden cirka? noe sånt. Byen har nettopp fyllt 150 år, der det blei eit fantastisk jubileum i fjord. 16 Mai. Eg elsker Florø. Florø hadde også arengamang for MGP i år, 2011, som da eg var på, som og var suuupergøy.

Skulen/klassen: Skulen er alltid kjedelig, altså faga og det med å stå opp tidelig, syns eg.du har kanskje en anna meining? Men eg stortrivast der, og elsker å vere der.Eg går på Flora ungdomskule ut i havreneset, og må ta buss til skule kver dag. Det eg liker med skulen, er å ha alle di nærmaste vennene sine der, og prate ut og gå ilag med dei rundt omkring på skuleplassen. Klassen min er vell som regel en engel klasse, og eg elska den. Kvar dag er det humor, på grunn av vi har sånne raringa i klassen som alltid kommer med noe idiotisk å si, men samtidig er det uffattelig morsomt. Det skjer alltid nokke, og som regel så får vi annmerkninger nesten kvar dag, ikkje alle seffølgelig, men noen få. Eg går altså i 8D, verdens diggaste klasse, og morsomste. Vi har cirka fire stykke som bare elska å få oppmerksomhet, og eg er en sv dei som gjir dei det, men eg kan vere fokusert og faktisk følgje med i timane. I blir ikkje alltid ferdig med leksene, men gjør så godt eg kan. Og eg gjør ikkje det så virkelig bra på skolen, men så godt eg kan. Det første halvåret fekk eg 3.4 i snitt, og håper på høgre til sommeren. Og har faktisk tenkt å skjerpe meg med skolearbeid.

Fritid: På fritida mi kan eg gjøre ka som heltst, vere med venner, kjæresten, stallen, lekser, se på tv, data, ta bilder, sende meldinger, sitte på mobilen uten grunn, chille, sove, rydde, blogge, og finne ut og se på andre sine blogger for å få inspirisjon. Eg skal flytte om cirka sju  veker, altså i påskeferien 2011 nokke eg gleder meg fryktelig til. Så framover så har eg tenkt å jobbe med rommet mitt der ute, altså farger å sånne ting. Eg rydder for ukelønn å sånn, men som oftast badet, der alle klærne mine ligger ut over heile bade, da blir pappa alltid sur, så for eg når eg skal på byen å sånt.

Vennene: Eg har verdens beste venner, og di er spesielle for meg. Vennene mine betyr alt for meg, og kunne ikkje levd uten di. Eg har di smartaste, dommaste, raraste, søtaste, morsomste osv.. vennene i heile verden. Alle vennene mine er unike i forhold til di andre vennene mine, alle er forskjellige på en bra måte. Eg har verdens beste kjæreste, eg elsker han mye. Hadde aldri klart meg uten han. Han er her for meg alltid, og vi har det alltid gøy ilag. Han er verdens beste!  Min aller bestevenn, som har vert der for meg, og stilt opp da eg trenger det, er Tora. Ho er humoristisk og vi har det alltid gøy sammen, uten ho, hadde eg ikkje fått så fantastiske minner som vi har ilag. Ho er verdens søtaste. Har gått i samme klasse med ho i sju år, men vi begynte å henge med kvarandre da vi begynte i tredje klasse, og er aldri gått lei av ho. Eg har mange bestevenner, di fleste er vell det, og noen venner. 
Siren- har eg kjent heile livet
Anja- Har blitt veldig gidt kjent med ho da vi begynte på ungdomskulen og stallen
Christina- har eg vert med masse. og betyr masse for meg. Ho er der alltid for deg når du trenger det.
Andrea- blei eg mye bedre kjent med i åttende, da eg begynte i klasse med ho.
Carina- ho kom på barneskolen for noen år siden, og da blei eg kjent med ho. Godjenta!
Vilde- Verdens søtaste nerd. eller nerd å nerd, uansett. Ho betyr mye.
IngerHelen- Blei kjent med ho på fotball da vi hadde trening med Krokane, og ho er ei super jente.
AmalieS- Helt fantastisk jente, fjortissen min. Eg fikk god kontakt med ho for cirka et år siden.
Siri- Har eg kjent HEILE livet, har fantastiske minner med ho. 
AnnaMathillde- Fikk god kontakt med ho i åttende klasse, men ho går i niende. Nydelig som ho er.
Gidder ikkje skrive meire om fleire no, disse er bare tilfeldig nevnt, og har mange igjen.


Dans og hest: Er den største delen av meg, det er heilt fantastisk og det er sjukt gøyt.  Eg bare elsker det. Dans har gått på i snart 5 år, og stor trivast, og elsker det. Dans er en utgivelse, der du bare kan hive deg løs, og bare tenke positivt på. Også har jo eg verdens flinkaste danse gruppe og lærar som hjelper kvarandre og øver ilag. Dans kan man gjøre når som helst, bare til å skru på musikk og bare danse mitt på stua. Nokke eg pleier og gjør, når ingen er her da seffølglig. Hest begynte eg med for to heile år siden, og en måned. Hest er blitt en stor del av meg siden da, og har da startet stevner der eg har kommet opp til 64%. Eg har lært alt på sunnfjord hestesportsenter, der di har di snillaste rideskolehestene og lærarane har talent og har holdt på med heste heile livet nesten. Det var der eg fikk gleden av å ri, og vere i stallen. Silje, er en ekspert i stallen, og ho har lært meg å ri, og ho som har gjitt meg gleden av å ri. Det er ho som har lært meg alt gjennom åra, og eg stor trivast der. Eg hjelper til i rideskolen ilag meg Silje, en gang i uken, og ho er supersnill. Det er ho som har lært meg å hoppe og, og eg syns det er kjempegøy. Mira, ponnien eg rir, er den eg alltid har hoppet med. Silje har fått meg til å hoppe høgt, nesten 80-90. Og til og med mur.

Største ønsker: Åh, det er masse eg skulle gjort gjennom livet, og en ting er å hoppe fallskjerm. Omg, det hadde vert supergøy, og har helt sykt lyst å gjøre det. Men eg har litt sånn høydeskrekk, men gjør som oftast ting eg gruer meg til, som eg har lyst til. Eg tvinger meg sjølv til ting eg til og med ikkje vil, og fullfører det med glans. Noe annet eg vil, er å reise på språkreise, som eg da har søkt om, og til og med blitt spurt om. Men mamma har så lite tilgitt, og stoler ikkje på folka som styrer det, eller som passer på oss. '''Plutselig kan nokke skje'' Ka da liksom?! Men eg forstår, men har syyykt lyst. Koster en haug med penger og så det er kanskje ikkje så rart, men nokke eg gjerne vil oppleve og reise rundt i verden. Og eg har og lyst til å reise langt vekk med familien min, vekk fra Norge for en gangs skyld. Har ikkje vert lenger en til Tyskland med cruise, men eg har lyst til å reise til Syden, en plass. Det er mykje eg har lyst til gjennom livet, og husk ; vi har bare 1 liv, der vi kan gjøre 1000 ting!

Familien min: Familien min er en ære for meg. Di gjør masse for meg, men ikkje alt. Eg er glad i familien min, og av og til så kan eg bli irritert og skikkelig sur, og si eg hata di. Men det er da. Familien min har alt, vi har fiskegutter, båt og alt mulig rart. Vi finner på alltid noe, vi koser oss, griller, har kvelder ilag, og feirer bursdager. eg har skilte foreldre, men det går bra. Mamma har no type. Så skal ho snart flytte ilag med han.

Litt annet: Eg har bursdag 30 Mars, og er født i 1997, og det er eg glad for. Min favoritt mat er Taco eller pita, men lika som regel alt som er etandes. Men det er mykje eg ikkje spiser, som makrell i tomat, sylteagurk, sopp, løk å alt sånn. Eg driver med hest og dans, og elsker det. Eg har venner som støtter meg, og kjæreste eg bryr meg om. Eg ser på masse rart på TV, Home and Away, One tree hill, Hotel Cæsar, Paradise hotel, Ungkaren osv. Eg lika å vere ute i snø, og sol. Eg lika mes sommaren og varme, og bare vere ute å chille med sola.

Bilde ;
- Da har eg sagt veldig mykje om meg, og håper du fikk vite meir om meg. Noe meir du lurer på?

TORA

 • Skrevet av 01.jan.2011 klokken 23:06 i Blogg
 • Skrevet av Navnet ditt

INTERRESSER: Eg driver med fotball, og det elsker eg. Begynte med fotball i 2 klasse ca. Og går fremdeles på det, 7 år snart 8! Eg går og på dans, som eg har gått på i snart 5 år, trur eg. Så har eg også dreve med hest, begynte for 2 år sida og slutta i desember i fjord. Så gjikk eg på kunst i 5 klasse i nokken måna, før eg slutta. Gjikk på handball ein periode og, men det blei for masse, for i den perioden gjikk eg på fotball,dans,handball,kunst + hest, pittelitt. Så slutta på det og. Men fotball og dans er nokke eg ikkje har tenkt å slutte på, det er det eg lever for. Elsker både dans og fotball, men fotballen mest. Har vert med på sonelaget og kretslaget, to ganga. På mandag - fotball, tirsdag - fotball, onsdag - dans og fotball.

BESTEVENNEN: Eg har en bestevenn, ho heiter Malene. Eg blei kjent med ho i 1 klasse, men vi blei ikkje bestevenner før i 3 klasse. Var veldig takknemmelig for å få bli bestevenn med ho. Vi gjorde alt i lag, absolutt alt! Det var ikkje en ting vi ikkje gjorde i lag nesten. Vi skiltes aldri, var på samme lag, og når vi hadde kanonball eller nokke sant, skøyt vi aldri kverandre. Vi var bestevenner for altid. Vi hadde over 1 million krangler, ein lang periode, fleire år. Vi ordna alltid opp, eller andre ordna opp for oss. Vi var vell kjent som dei som krangla og blei uvenna, ein god stund. Vi har så mange minner at eg ikkje husker alle sammen. Men husker alle båtturane, alle dei gangane vi var i havhesten sammen, og hadde det high school musical scena. Myscenene våres som vi alltid leikte med når vi var små. Når vi bada på trampolina, når vi kledde meg ut som en gutt for å lure nokken til å tru at eg va kjæresten din, slik at han fyren som vi skulle lure skulle holde seg unna deg. Alle gangane vi har stilt opp for kverandre, trøsta, terga, mobba, grint, ønska å ville bare ta sjølvmord og flytte her i fra, hata kverandre, elska kverandre, vert med kverandre, og alltid holdt sammen, har eg alltid og uansett ka vert gla i deg Malene. Uansett ka eg sie, og uansett ka eg gjør. Vi har ikkje alltid vert snille mot kverandre, kalt kverandre ting, krangla som bare F, men når alt kommer til alt er du faktisk verdens beste venn, og eg stoler fult på deg. Det har jo selfølgelig skjedd mange ganga at du har løge til meg, men det er ikkje akkurat unnormalt. Eg har løge til deg og. Vi har tatt feil og ikkje tørt å innrømme det til kverandre, men det bryr eg meg ikkje om. Vil ikkje ha en anna bestevenn en deg, drite i alt du har sagt til meg og alle kranglanevi har hatt, det er fortid no! Tilbake til minnene, 1 uke i Molde i fjord, dødsgøyt å kjøre gressklipper,i fjøsen, kjøre traktor, og så selfølgelig å shoppe i Molde. Vi begge er fjortiss Malene, det kan du innrømme. Dei gangane vi har vert i Henriksjære eller kadetnoheiter, og bada. Alle dei millionerav gangene eg har overnatta hos deg, alle dei eigings hyttene vi har laga. Oppfinnelsene og trylleshowa. Savner når det bare var meg og deg, vi hadde det så utulig gøyt. Det er det eg savner mest. Vi begge har vell forandra oss i løpe av ungdomsskulen. På utvendig og innvendig. Vi er uheldigvis ikkje så gode venner som vi var før.. Men vi er fortsatt bestevenner. Og det komme vi alltid til å vere. Malene er den mest hærligste vennen man nokken gang kan finne, utrolig glad i deg Malenemi, du er bare best!

OM MEG: Eg blei født i Førde, 16 september 1997.
Sivilstatus: opptatt

TING DU KANSKJE IKKJE VISSTE OM MEG: Eg har streng, og eg har hatt det snart i 2 år, men den skal av den 2 mai 2011. Eg er ikkje singel. Eg har gått på fotball i  7 år og dans i 5-6 år. Min abv, er Malene Stokke. Eg er høyrehendt, hahah. Eg liker å synge. Eg er ikkje så god på skulen lenger.

BIOGRAFI, VENNER:16 september 1997, blei ei tjukk bolle ført til verden. Ho hadde lyseblondt hår og krøller. Dei gav ho navnet Tora. No e ho vokst opp og e 13 år. Ho har nokken flotte bestevenner som ho er glad i, Malene, som er den alle bestevennen man kan få, Malene har støtta ho så lenge ho kan huske. Og dei to har vert bestevenner sida 3 klasse, og det er dei fortsatt, og skal fortsette å vere det. Dei har hatt mange krangler om unødvendige og nødvendige ting. Men uansett ka, blir dei alltid venner igjen. Tora er kjempe glad i Malene, og det kommer ho alltid til å vere, uansett ka som skjer. Tora har og en til bestevenn, jo ho Siren, dei to kan finne på masse rart, og dei har det alltid gøy. Dei lager alltid diskusjoner om og ja, unødvendige ting bare på gøy. Siren betyr veldig masse for Tora, dei har vert bestevenner siden barnehagen, og alle dei merkelige tingene dei har gjort i lag, og alle fightane dei har hatt, og selfølgelig, bare på gøy, er uforglemmelige og dei minnene kommer ho alltid til å huske. Tora er og glad i bestevennen sin Christina, dei krangler aldri, og det er bra,  ho føler at Christina forstår seg på alt og klarer å få Tora glad, når det har skjedd nokke. Christina er ein god venn som man må leite lenge etter. Christina støtter alltid Tora, når det skjer nokke. Som skjer veldig ofte. Tora kan nemlig veldig fort lage nokke stort ut av nokke lite. Som då ho var i bursdag på haffen, og ho skulle heim, tok ho på seg uggsa sine, og dei følte ho var for store, men ho gadda ikkje sjekke under på størrelsen. Så ho ringte til alle som var i bursdagen og spurte om dei hadde tatt feil sko, uten resultat. Og neste dag, var skona passelige..? det var litt rart. Men over til Christina igjen, dei to er ganske like egentlig når ho tenker meg om. Christina er spesiell og rar, men det liker ho Tora. Kan komme masse rart ut av dinna jenta her. Og ho er ikkje minst modig, og tørr å gå ut av bilen å gå å si til mannen som sperrer veien at han skal pelle seg vekk, dei skal rekke en kamp! Christina er en viktig person i livet til Tora!  Tora har og to bestevenner til, som ho og er veldig glad i, ho Inger Helen, som går på fotball sammen med Tora er en ubeskrivelig person som Tora ikkje vil miste, når det kommer til Inger, er det ingen som slår ho i å vere blond, men som sakt liker Tora dette. Inger er snill og omtenksom som det går an å bli, visst det skulle skje nokke med Tora, er ho alltid der for ho. Inger trøster og gir motivasjon til Tora, når det skjer nokke. Og Tora kan si alt til Inger, det kommer aldri forbi ho. Så Inger, skal ho Tora ta vare på. Og så ho Anja, ho er en ny bestevenn, som Tora blei kjent med etter vi begynte på ungdomsskulen, men for Tora føltes det som om ho har kjent Anja heile livet. Ho veit masse nok til å kalle Anja sin bestevenn. Anja er kul, og dom. Og får Tora i godt humør. Anja er heilt utrulig hærlig å vere sammen med, og Tora er kjempe glad for å ha blitt kjent med ei sann fantastisk jente som ho.


KOMMER MEIR SNART..!

Tora

2010 er over, Godt nyttår <3

 • Skrevet av 01.jan.2011 klokken 13:20 i Blogg
 • Skrevet av Navnet ditt


2010 har ikkje vert det verste året, men ikkje det beste heller.  Og eg håper 2011 blir bedre, nytt år, nye sjansa.  Rundt februar skal jo eg flytte, eg gleda meg sjukt. ( Kommer bilde av huset seinare )
2010 har vert helt okei, bort fra foreldrene mine skilte seg og katten min rømte. Men det har og vert eit spennande år, både ny skole, og ny klasse. Etter eg begynte på ungdomskolen, har eg fått mange nye venner. Men karakterane er ikkje verdens beste.

Minner fra 2010 vil aldri glemmes. Eg og vennene mine har hatt det kjekt, og håper det fortsetter ut 2011. Noen av di beste minnene er

- lillevatnet for ei liten stund sida, da isen var 17 cm tjukk.


Siren, Meg, Synne og Tora  ♥

- Overnatting/overnatta av folk.
- Dansetimane med beste folka. 
- Jula.
- sommeren da vi tok cruise til Tyskland.


Tyskland. Det ser ut som det er stygt vær, men det var det ikkje. Og bilde er tatt fra soldekket på cruise.

- påska.
-Da Tora var med meg til Molde.

ja, det var vell nokke. Men det er ikkje halvparten en gang. Eg har kun bilde fra isen og sommeren  på denne dataen, så for ikkje lagt ut andre.

2010 avsluttet på en dårlig måte her i Florø. Det blei storm opp til 25. Så da vi skulle ned til kaia for å se på rakettane fra barnekjippen, kunne dei ikkje skyte dei opp pga stormen. Det var det kjipeste. Det er jo heilt fantastisk å se på. Menmen, eg gadd ikkje gå nyttårsbukk heller, det regna og blåste. Men det stoppa no av og til, så eg og familien min og onkel, tante og søskenbarna mine, for en tur ned på moloen og skaut opp noen raketta. Det gjekk no fint da. Men eg koste meg no uansett, med mat og hos mommor.  Selv om det var storm og stygt vær, skal nyttåret for meg begynne godt, og slutte bra.

Eg kan legge ut noen bilder fra 2010, det er ikkje mange bilde på dinna dataen,k men kan legge ut det eg har.Meg på isen.


DinaKleiven  ♥


Snøøen


Skitur i Gymmen

Det var litt av det. Har sånn mobilt breinband drit, og det går utrolig seint.

Seinare idag skal eg, Amalie og Helene lage Taco, så det blir bilder fra det , håper eg, da.

Og ja, GODT NYTTÅR

-Malene  ♥

Les mer i arkivet » September 2011 » August 2011 » Juli 2011

Vi er to jenter på 14, og heter Tora og Malene. På denne bloggen kommer vi til å blogge om alt, så håper dere vil følgje bloggen. Alle bildene vi legger ut, er som oftes tatt av oss. Vi godtar alle venneforespørsler og kommenterer alltid tilbake!
Legg oss til som vennKategorier

April 2011 / Blogg / Innkjøp / Knappmeny / konkuranser / Oppskrifter / Outfit`s / Tips / Utfordring / Videoer / Vurderinger /

Arkiv

September 2011 / August 2011 / Juli 2011 / Juni 2011 / Mai 2011 / April 2011 / Mars 2011 / Februar 2011 / Januar 2011 / Desember 2010 /

Mine favoritter

Therese Charlotte / Sophie Elise / Erica / Andrea Badendyck / Sølvi og Dina /
Laget av Junebjordal.blogg.no♥
hits