nattcup

 • Skrevet av 28.okt.2011 klokken 15:58 i Blogg
 • Skrevet av Navnet ditt

Vi begge reiser på nattcup om noen få strakser, på sånn konfirmasjons ting. Blir bra og spille fotball på natta, haha! Men har egentlig ikkje tid til å blogge, så vi må stikke å pakke ferdig, vi snakkest i morgen! 


Blir leving av godteri og energidrikk i natt da! Gleder meg masse♥

Er du konfirmant i år?

 

-Malene og Tora

Elkjøp

 • Skrevet av 26.okt.2011 klokken 14:49 i Blogg
 • Skrevet av Navnet ditt

Vi er akkurat ferdig på skolen og stakk ned på Elkjøp. Har egentlig ikkje planer for dagen, men det kommer som detkommer. Tora skal på fotball. Inger, meg og Tora

No skal vi ned på senteret og henge. Snakkest!

-Tora og Malene

Stallen

 • Skrevet av 14.okt.2011 klokken 17:13 i Blogg
 • Skrevet av Navnet ditt

Ja, det er det! Har sove i stallen hele uka, altså siden Mandag, så jeg har ikke fått blogget siden det ikke er internett der.

Nå er det helg, og da er høstferien ferdig får vår del. Hater alltid når ferier er over, jeg bare elsker det! Men blir koselig og se vennene mine igjen da!Trøtte gjengen! Fra venstre : meg, Thea, Christina, Iselin og Karoline.
Og ja, Iselin datt av ca 13 ganger på sprangtimen i dag, hahha, funny! 

Nå skal jeg gå å pakke siste del, så stikker jeg inn igjen i stallen..

 

-Malene

 

Da tar jeg kvelden

 • Skrevet av 09.okt.2011 klokken 00:37 i Blogg
 • Skrevet av Navnet ditt

Har overnatting av søtaste Dina inatt, og har sett film ''baby on board'', Den var egentlig ikke så særlig bra, synest vi da. 

Har egentlig ikke gjort så mye idag, har vert i stallen og en liten stund i byen. Kan legge ut bilder senere av det jeg kjøpte. Også idag blei da Gjesten barbert av meg siren og Dina. Vi dreiv og klagde på at barbermasina ikkje funka, for det gjorde jo ikkje det. Men så kom Tin ( Linn Kristin ) og sa at den var bygd opp feil av di forje som brukte den, og etter det blei vi ferdig på en to tre! Han blei no søt da! Så i morra er det Ludvig sin tur og bli skinna..

Men no tar vi kvelden og går ned å lager til seng til Dina å snakka.

 

-Malene

of to bremanger

 • Skrevet av 07.okt.2011 klokken 15:45 i Blogg
 • Skrevet av Navnet ditt

Kos å slutte av skuleuka, med kosetime. Og nå begynner høstferien for oss. Ute er det pissregn.. Har vert et drittvær no i 2 uker i strekk.

I dag reiser eg til Bremanger, og skal vere der til søndag.Tora

 

stallen

 • Skrevet av 07.okt.2011 klokken 14:58 i Blogg
 • Skrevet av Navnet ditt

Stikker snart i stallen med Siren, for og skinne hestaaa! hahah, gleder meg til å se hva resultatet fører til. Tora reiser forresten vekk i helga, så eg vetsje om ho kommer til å blogge.

Men tar bilde av hestene vi skinna så dere også får se resultatet. Vet ikke om det blir idag for ikveld skal eg vere med ei hærlig jente,kos!


Camira<3

Ble ett kjapt innlegg, må gjøre meg klar til bussen går om en halvtime

 

-Malene

Noen som kan lage header ?

 • Skrevet av 06.okt.2011 klokken 15:30 i Blogg
 • Skrevet av Navnet ditt

Kom nesten nettopp hjem fra skolen, og har nettopp dusja og spist. Skal ikkje gjøre noe idag, så jeg har tatt på meg daffeklær, looooove♥

Men over til overskrifta, er det noen som kan lage en header til oss? visst noen kan, så si at du kan i kommentarsfeltet. Den som vinner vil få en premie, men vet ikke hva enda! Og den må seffølgelig passe til designet!

Bildene blir tatt på Tirsdag, så ja, dette kommer tidlig, men whatevah liksom! Kan du væææær så snill og lage en FIN header til oss? som passer til designet og som ser litt ''profosjonell' ut?Geeks

Men no går eg og tørka og retta håret, så stikke eg på butikk med pappa og kjøpe salat, loveit! Kanskje det kommer eit innlegg seinare også.

 

-Malene

home alone

 • Skrevet av 05.okt.2011 klokken 18:36 i Blogg
 • Skrevet av Navnet ditt

Pappa og lillebroren min for akkuratt på pizzakveld med fotballaget, så no blir det pizza, brus og musikk på meg. 

Arh, hater udtydelige bilder!!

Da fortsetter jeg å chille, så snakkest viii!

-Malene

Falske negler - Like or Deslike ?

 • Skrevet av 02.okt.2011 klokken 20:02 i Blogg
 • Skrevet av Navnet ditt

Sorry får at vi ikkje har blogga, men vi har gjort så mye i det siste, og har deffor ikke hatt så mye tid. Skal bli mye flinkere.

Idag har jeg bare chilla egentlig. Var ett par timer i hallen med Marte og Amalie, så kom Mathias og Odin og blei med dem også. Men tilbake til overskrifta, hva synest du om falske negler?
''mobilkvalitet'' Jeg skal så spare penger til speilrefleks!

Jeg elsker definitivt falske negler, fordi jeg hater mine negler. Hater da jeg mister dem. Men prøver å ta vare på dem jeg mister så jeg bare kan lime dem på igjen.

-Hva synest du om falske negler?

 

-Malene

Grey's Anatomy

 • Skrevet av 27.sep.2011 klokken 21:51 i Blogg
 • Skrevet av Navnet ditt

No blir det Grey's Anatomy, med pizza og brus! Drite i om det er Mandag. hahha!.  Skal chille maks resten av kvelden etter en slitsom dag i stallen og vere flink jente og legge meg tidlig!


Les mer i arkivet » November 2011 » Oktober 2011 » September 2011

Vi er to jenter på 14, og heter Tora og Malene. På denne bloggen kommer vi til å blogge om alt, så håper dere vil følgje bloggen. Alle bildene vi legger ut, er som oftes tatt av oss. Vi godtar alle venneforespørsler og kommenterer alltid tilbake!
Legg oss til som vennKategorier

antrekk / April 2011 / Bilder / Blogg / Innkjøp / klær hår sko sminke / Knappmeny / konkuranser / musikk / nam..mat / Oktober 2011 / Oppskrifter / Outfit`s / Skulen / sleepover / Tips / Utfordring / Videoer / Vurderinger /

Arkiv

November 2011 / Oktober 2011 / September 2011 / August 2011 / Juli 2011 / Juni 2011 / Mai 2011 / April 2011 / Mars 2011 / Februar 2011 / Januar 2011 / Desember 2010 /

Mine favoritter

Therese Charlotte / Sophie Elise / Erica / Andrea Badendyck / Sølvi og Dina /
Laget av Junebjordal.blogg.no♥
hits