Da tar jeg kvelden

  • Skrevet 09.okt.2011 klokken 00:37 i Blogg

Har overnatting av søtaste Dina inatt, og har sett film ''baby on board'', Den var egentlig ikke så særlig bra, synest vi da. 

Har egentlig ikke gjort så mye idag, har vert i stallen og en liten stund i byen. Kan legge ut bilder senere av det jeg kjøpte. Også idag blei da Gjesten barbert av meg siren og Dina. Vi dreiv og klagde på at barbermasina ikkje funka, for det gjorde jo ikkje det. Men så kom Tin ( Linn Kristin ) og sa at den var bygd opp feil av di forje som brukte den, og etter det blei vi ferdig på en to tre! Han blei no søt da! Så i morra er det Ludvig sin tur og bli skinna..

Men no tar vi kvelden og går ned å lager til seng til Dina å snakka.

 

-Malene

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Vi er to jenter på 14, og heter Tora og Malene. På denne bloggen kommer vi til å blogge om alt, så håper dere vil følgje bloggen. Alle bildene vi legger ut, er som oftes tatt av oss. Vi godtar alle venneforespørsler og kommenterer alltid tilbake!
Legg meg til som venn


Kategorier

antrekk / April 2011 / Blogg / Innkjøp / klær hår sko sminke / Knappmeny / konkuranser / musikk / nam..mat / Oppskrifter / Outfit`s / Skulen / sleepover / Tips / Utfordring / Videoer / Vurderinger /

Arkiv

Oktober 2011 / September 2011 / August 2011 / Juli 2011 / Juni 2011 / Mai 2011 / April 2011 / Mars 2011 / Februar 2011 / Januar 2011 / Desember 2010 /

Favoritter

Therese Charlotte / Andrea Badendyck / Sophie Elise / Erica Kvam / Sølvi og Dina /
Laget av Junebjordal.blogg.no♥
hits