Helt fryktelig

  • Skrevet 23.jul.2011 klokken 21:26 i Blogg

Det som skjedde i går er noe som vil bli husket, en svart dag for Norge. Tenk at EN mann, utførte både bombing av regjerings kvartalet, og drepte 84 uskyldige på AUF-leir. Er ikke helt sikker på om det kun var Anders Behring Breivik, som gjorde dette alene, men alikavell.

En venninde av meg, viste meg denne siden, der en fra AUF-leiren beskreiv hva han opplevde, utrulig rørende å lese, trykk på denne setningen for å lese det han skrev. kan ikke tenke meg hvordan dem måtte ha hatt det. Reine skrekkfilmen..
Jeg kondolerer til alle pårørende og til alle som døde under skytingen på Utøya og til dei som døde under bombeaksjonen av regjerings kvartalet.
Selv om han er en nordmann, betyr det ikkje at alle nordmenn er slik som han!

Såg på nyhetene at det var snakk om å avlyse Norwaycup, håper virkelig det ikke skjer! Men det er liten sjangse for at den blir avlyst.

Søstra mi, Gina er medlem i AUF, og fikk invitasjon til leiren der skytinga pågjikk. Ho hadde tenkt til å gå, men ho ville heller på Malakoff, så takk gud for at ho valgte det!

Søte katten min.
Tora

2 kommentarer

Kimmely

23.jul.2011 kl.21:30

helt enig i det du sier, skal lese det han har skrevet nå! :)

Stine

25.jul.2011 kl.13:29

har lest det, utrulig rørende å lese! :(

Skriv en ny kommentar

Vi er to jenter på 14, og heter Tora og Malene. På denne bloggen kommer vi til å blogge om alt, så håper dere vil følgje bloggen. Alle bildene vi legger ut, er som oftes tatt av oss. Vi godtar alle venneforespørsler og kommenterer alltid tilbake!
Legg meg til som venn


Kategorier

April 2011 / Blogg / Innkjøp / Knappmeny / konkuranser / Oppskrifter / Outfit`s / Tips / Utfordring / Videoer / Vurderinger /

Arkiv

September 2011 / August 2011 / Juli 2011 / Juni 2011 / Mai 2011 / April 2011 / Mars 2011 / Februar 2011 / Januar 2011 / Desember 2010 /

Favoritter

Therese Charlotte / Andrea Badendyck / Sophie Elise / Erica Kvam / Sølvi og Dina /
Laget av Junebjordal.blogg.no♥
hits